Den korte version


Jeg hjælper virksomheder med at skabe enkle kommunikationsløsninger. Jeg tror på, at god kommunikation skal være enkelt og forståeligt - både for mine kunder og for deres kunder.


Jeg er uddannet inden for erhvervskommunikation og engelsk og har mere end otte års erfaring med at arbejde med kommunikation i danske og internationale virksomheder, især inden for ingeniørbranchen og startupverdenen. Den længere versionJeg er en kommunikationsgeneralist, som brænder for at føre strategiske og kreative kommunikations- og marketingprojekter ud i livet.

Jeg har arbejdet i virksomheder med 120 til 12.000 medarbejdere og har erfaring med at samarbejde med folk på alle niveauer i en organisation med en række kommunikationsdiscipliner som strategi, tekstforfatning, digital kommunikation og content marketing.


Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med virksomheder fra iværksættere i den spæde start til globale industriledere. Jeg har haft flere forskellige kasketter på i mine jobs, men en rød tråd i mit arbejde har altid været at spørge ”hvorfor”, for at finde helt ind til kernen i opgaven og for at skabe det bedste resultat.


En anden rød tråd har været, at jeg altid søger at skabe en så enkel løsning som muligt. Når jeg lægger kommunikationsstrategier med mine samarbejdspartnere, behøver vi ikke skulle igennem en masse standardmodeller og analyser, men i stedet fokuserer vi på det, som er vigtigt netop for dem. Og når jeg udarbejder kommunikationsmateriale, har jeg altid modtagerne for øje og fokuserer på, hvad de vil vide, fremfor hvad virksomheden vil sige. 


Et par overskrifter fra mit arbejdsliv indtil videre:


• Jeg har arbejdet mange år i ingeniørbranchen og ved især en masse om patenter, plastik, emballager og 3D-print

• Jeg har været redaktør på et magasin om de gode idéer og opfindelser, der ligger bag patenter
• Jeg har i en periode pendlet til Lund hver uge og arbejdet sammen med forskere på et neutronforskningsanlæg
• Jeg har været journalist på et medie om danske startups, som leverede artikler til finans.dk


Jeg vil meget gerne tage en snak omkring hvordan jeg kan hjælpe jer med at skabe enkle kommunikationsløsninger uden alt det unødvendige.


Se hele mit CV og connect gerne med mig på LinkedIn her.


Kontakt


Send mig en mail eller giv mig et ring og lad os tage en snak om hvad I har brug for. Jeg har base i København, men arbejder gerne med kunder i hele Danmark og internationalt. 

© Rikke Nielsen 2020


Fotos af Martin Kunzendorf